REESHOF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2559 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Reeshof. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 18:48 Het was weer top!
25 sep 2022 om 19:48 Kapsalon kipdoner was super, de chickenwings die ik erbij had besteld waren nogal droog en niet lekker, dus ook niet opgegeten
18 sep 2022 om 18:33 Het was weer top!
17 sep 2022 om 20:27 Pizza lag door elkaar in de doos. Erg jammer maar smaakte wel.
13 sep 2022 om 20:50 Het eten was lekker warm de kipfilet had wat meer kruiden mogen hebben
12 sep 2022 om 7:50 Wij waren misschien de eerste bestelling van de Dag ofzo. De frikandellen waren super smerig, leek gewoon of ze voor de 2de keer gebakken waren ofzo. we misten een pita broodje bij het _broodje_ supershoarma. de Durum had amper of zelfs geen saus.
4 sep 2022 om 7:59 eten niet te lekker, weinig groenten, weinig saus.
3 sep 2022 om 20:30 Lekker eten, maar elke keer is er iets verkeer of een saus vergeten. Chaotisch denk ik daar
3 sep 2022 om 10:21 Geen saus op de kapsalon, die wel besteld was en bezorging om 18:00 uur terwijl 18:30 uur aangegeven was.
1 sep 2022 om 16:50 Eten was lekker voor mij niks mis mee. Bezorg iets langer als opgave .
28 aug 2022 om 19:32 Super lekker weer!
22 aug 2022 om 0:36 Je wordt wakker met een honger gevoel denk je bel je zo’n shoarma boer wat krijg je gewoon voorgekauwde kots